Vicky Luengo, Mikel Gurrea i Ilyass El Ouahdani es troben en una altra edició del Cicle Gaudí Online

LA CONVERSA TINDRÀ LLOC EL PRÒXIM DIA 3 D’ABRIL A LES 19H A  @ciclegaudi

 

Mikel Gurrea i dos dels protagonistes de Suro, Vicky Luengo i Ilyass El Ouahdani, que interpreten a l’Elena i al Karim, es trobaran aquest inici d’abril en una altra entrega del Cicle Gaudí Online. Després d’uns mesos, reprenem la iniciativa que acosta als espectadors la realitat cinematogràfica del territori arribant digitalment a totes les cases.

El director, l’actor i l’actriu es trobaran el pròxim 3 d’abril a les 19h en una conversa en directe des de l’Instagram del Cicle Gaudí (@ciclegaudi) per poder donar a conèixer el procés de treball que hi ha darrere l’òpera prima de Mikel Gurrea.

Després del seu triomf als XV Premis Gaudí guanyant els guardons de Millor protagonista femení, Millor protagonista masculí i Millor direcció novella, la pel·lícula del mes de març a la xarxa estable de cinema català està essent molt ben acollida arreu de Catalunya.

Mikel Gurrea, Vicky Luengo i Ilyass El Ouahdani us esperen el pròxim dia 3 d’abril a les 19h a l’Instagram del Cicle Gaudí (@ciclegaudi) per parlar de la pel·lícula Suro i respondre totes les vostres preguntes.

Us hi esperem!