“Tierra firme” es projecta al cicle Pantalla Barcelona

Pantalla Barcelona segueix projectant pel.lícules en el circuit de pantalles de proximitat de la ciutat comtal.

Aquest dimarts és el torn de Tierra Firme, la premiada comèdia de Carlos Marqués-Marcet que compta en el seu repartiment amb Natalia Tena, David Vergaduer, Oona Chaplin i la col.laboració especial de la mare d’aquesta, Geraldine Chaplin.

La presentació del film anirà a càrrec de Tono Folguera, productor de la pel.lícula.
Folguera està al darrera d’una trentena de títols de ficció i documental. Ha dirigit projectes documentals com Balseros, nominada a l’Oscar i guanyador d’un Peabody i un Emmy; ficcions com Vida i Color, guanyadora d’un Goya i d’un premi al Miami International Film Festival; Arrugues, llargmetratge d’animació presentat a la Secció Oficial de Sant Sebastià guanyador de dos premis Goya; i Bicicleta, Cullera, Poma, presentat també en la Secció Oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià i guanyador d’un Goya i un Forqué. És membre de les Acadèmies de Cinema catalana i espanyola, així com president del gremi de productors de documentals “Pro-docs”.

La presentació de la pel.lícula tindrà lloc dimarts 23 de novembre a les 19.30 h al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, amb la projecció del curtmetratge documental Notes From Sometime, Later, Maybe, DE Roger Gómez i Dani Resines i del llargmetratge Tierra Firme, de Carlos Marqués-Marcet.

L’acte és obert a tota la ciutadania.