“Sis dies corrents” comptarà amb presències a diversos municipis del Cicle Gaudí

El nou llargmetratge de Neus Ballús ens mostra la cara divertida de la jornada laboral de tres lampistes dels afores de Barcelona.

 

Aquest mes de març arriba a totes les pantalles del Cicle Gaudí “Sis dies Corrents” la proposta que ha triomfat als principals festivals d’arreu del món. Neus Ballús ha rebut  9 nominacions a la XIV edició dels Premis Gaudí en categories com Millor Protagonista Masculí, Millor direcció, Millor producció i Millor muntatge, entre d’altres. El film ha estat reconegut amb l’Espiga de Plata i el Premi del Públic al Festival Seminci de Valladolid, el premi a Millor actor (ex aequo) per Valero Escolar i Mohamed Mellali i el Premi Europa del Festival de Locarno. També compta amb una nominació com a Millor comèdia als Premis Feroz.

Neus Ballús directora de la pel·lícula, Miriam Porté productora i Pep Sarrà, actor presentaran la pel·lícula a diversos municipis del Cicle Gaudí.

Els podreu trobar a les següents projeccions:

Castellar del Vallés – Auditori Municipal Miquel Pont
4 de març a les 20:30h
Neus Ballús, Directora

Arenys de Munt – El Centre
13de març a les 18:00h
Valero Escolar i Pep Sarrà, Actors

Igualada- Ateneu Cinema
17 de març a les 20:00h
Pep Sarrà, actor

Sant Feliu de Guíxols – Monestir de Sant Feliu de Guíxols
18 de març a les 21:00h
Miriam Porté, Productora

Almacelles – Cinema Catalunya
26 de març a les 20:00h
Miriam Porté, Productora

30 de març a les 20h
Valero Escolar i Pep Sarrà, Actors

 

Les obres més actuals del cinema català arriben de la mà del Cicle Gaudí a les sales de tot el territori. Apostem pel talent de casa nostra i volem donar a conèixer no només les obres sinó també als seus creadors i creadores. Consulta la teva sala més propera al nostre web!