Ripoll s’incorpora al Cicle Gaudí amb el patrocini del Grup Giró

Ahir a la tarda va tenir lloc a la Sala Abat Senjust de l’Ajuntament de Ripoll la presentació i posterior signatura del conveni d’adhesió de Ripoll al Cicle Gaudí. Aquesta incorporació ha estat possible gràcies al patrocini del Grup Giró, que enguany celebra els vint-i-cinc anys d’establiment de la seva fàbrica a Ripoll. L’adhesió a aquest cicle portarà a Ripoll la projecció d’una pel·lícula catalana un cop al mes, arrencant el pròxim 21 d’agost a les 21.30 h amb “La Innocència” al Cinema Comtal.

La presentació va anar a càrrec del Sr. Jordi Munell i Garcia, alcalde de Ripoll, la Sra. Montsina Llimós i Casaponsa, regidora de cultura i festes, la Sra. Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i el Sr. Ezequiel Giró, President del Grup Giró.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions Catalanes, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 62 poblacions. Aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana amb l’objectiu de prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català.

Aquest patrocini ha estat possible gràcies al programa IMPULSA CULTURA, una de les línies d’actuació de la Fundació Catalunya Cultura, entitat que neix per a crear aliances entre el món cultural i el món empresarial i treballa per incentivar el mecenatge cultural.

Fundació Cultura Catalunya     Fundació Giró