Representants de 33 municipis es troben a la IV Edició de la Trobada de Sales del Cicle Gaudí

Igualada va ser l’amfitriona d’aquesta jornada celebrada el passat 18 d’octubre a l’Ateneu Igualadí.

Una seixantena de representants de les sales que formen part del Cicle Gaudí es van  trobar,  dimarts 18 d’octubre, a l’Ateneu Igualadí  per celebrar, un any més, la Trobada de Sales de la xarxa estable de cinema català, que aquest any celebrava la seva quarta edició. Durant tot el dia van tenir l’oportunitat d’aprendre diferents qüestions sobre la gestió del cicle i compartir coneixements i experiències amb els altres membres de la xarxa.

La trobada va donar el tret de sortida amb una benvinguda institucional a càrrec de Judith Colell, Presidenta de l’Acadèmica del Cinema Català; Sílvia Duran, Directora de l’Àrea de públics de l’ICEC; Núria Lomas, Gerent de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona i Pere Camps, Regidor de Cultura del municipi.

Seguidament, Marina Saura, cap del projecte i Laia Aubia, directora de l’Acadèmia, van presentar els resultats del projecte del primer semestre de 2022 amb la voluntat d’oferir transparència i compartir amb les sales l’estat en el que es troba el Cicle Gaudí a dia d’avui. A continuació, Eva Garcia, de @comuart_bcn, va liderar una formació  que portava com a títol, “Som significatius per als nostres veïns i veïnes?”, en la qual es van tractar temes com la inclusió, l’autoconeixement com a sala i com establir vincles amb nous públics.

Finalment, en la darrera part de l’acte, es va programar una sessió de treball interna amb l’objectiu que l’equip del Cicle Gaudí i les sales participants poguessin dialogar sobre nous projectes o reptes en les accions ja existents.

La Trobada de Sales del Cicle Gaudí celebrarà el proper 2023 la seva cinquena edició que tindrà lloc a la Fàbrica Vella de Sallent, seu del Cicle Gaudí al municipi des del setembre de 2019.