L’equip de la pel·lícula “La hija de un ladrón” la presenta a quatre municipis de la xarxa del Cicle Gaudí

Com és costum, el Cicle Gaudí també apropa la presència de l’equip artístic de la pel·lícula de cada mes a les sales que pertanyen a la xarxa del Circuit Estable de Cinema Català

Aquest cop, la pel·lícula d’aquest mes de febrer va ser multipremiada a la XII Gala dels Premis emportant-se el guardó a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor direcció i Millor Guió, a més del Goya a la Millor direcció novell. Així doncs, dos dels guardonats, Belen Funes, com a directora i coguionista, i Marçal Cebrian, com a coguionista i la , visitaran quatre poblacions del Cicle Gaudí per explicar com es va gestar aquesta pel·lícula.

La pel·lícula relata la història d’una noia, la Sara (Greta Fernández), que té 22 anys i és mare d’un nadó. Té el desig de formar una família normal, amb el pare del seu fill (Àlex Monner) i el seu germà. El pare de la Sara (Eduard Fernández), desaparegut uns anys a causa d’una condemna, reapareix, cosa que destorba a la Sara.

Una pel·lícula punyent i crua que relata la vida d’una noia d’extraradi que lluita constantment per sobreviure en unes condicions que li són molt poc favorables.

Les poblacions que rebran la presència d’equip seran:

Castellar del Vallès: Auditori Municipal Miquel Pont
Àngels Masclans, productora
Divendres 14 de febrer, 19.00h

Sant Joan Despí: Teatre Mercè Rodoreda
Àngels Masclans, productora
Dijous 20 de febrer, 20.00h

Cervera: Sala Francesc Buireu
Belén Funes, Marçal Cebrian i Alba Bosch. Directora, coguionistes i productora.
Divendres 21 de febrer, 20.30h

Alcover: Convent de les Arts
Belén Funes i Marçal Cebrian. Directora i coguionistes
Dissabte 29 de febrer, 19.00h