Nova cita amb el Cicle Gaudí Online: El dies que vindran

Recupera “Els dies que vindran” a FilminCAT i dialoga amb el seu director, Carlos Marques-Marcet, i els seus protagonistes, David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto.

 

Després de l’èxit de la primera cita, l’Acadèmia del Cinema Català convoca una nova cita online amb el millor cinema català. De la mà de FilminCAT, l’Acadèmia oferirà la possibilitat de recuperar un altre dels títols recentment programats pel Cicle Gaudí al seu circuit de més de 50 sales catalanes i parlar en directe amb els seu director i protagonistes.

La cita serà els propers dies 3, 4, 5 i 6 de maig amb “Els dies que vindran”, film guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula, Millor actriu i Millor muntatge a la darrera edició dels Premis Gaudí.

Des d’aquest diumenge 3 de maig i fins dimecres 6 a les 19 h els espectadors i espectadores podran llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual i rebran automàticament un mes de subscripció gratuït a la plataforma. A les 19 h del dimarts 5 de maig podran dialogar amb Carlos Marques-Marcet, Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer, director, actriu i actor protagonistes d’ “Els dies que vindran” a través d’un Instagram Live al canal de l’Acadèmia @academiacinecat.

La iniciativa es va engegar el mes passat amb “La hija de un ladrón” amb una boníssima resposta per part del públic que es va connectar a l’Instagram Live protagonitzat per Belén Funes i Greta Fernández al canal @academiacinecat per formular desenes de preguntes que van contestar en directe la directora i actriu protagonista del film.

El Cicle Gaudí reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori. En l’actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel·lícula de producció catalana a una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya.