L’equip més atrevit presenta “Las Leyes de la Frontera” al Cicle Gaudí

El productor Edmon Roch i l’actor Xavier Martín presentaran la pel·lícula a diversos municipis de la xarxa aquest mes de febrer.

 

Aquest mes de febrer portem la proposta que s’ha endut més nominacions als XIV Premis Gaudí a totes les pantalles del Cicle Gaudí, Las Leyes de la Frontera. La pel·lícula de Daniel Monzón va rebre, el passat 25 de gener, 13 nominacions en categories com millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció o millor actriu i actor protagonista.

El film basat en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents en plena transició. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal. L’amor i l’acció es troben en aquesta història que ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.

Edmon Roch, productor de la pel·lícula i Xavier Martín, actor que interpreta a “Gordo” presentaran la pel·lícula a diversos municipis del Cicle Gaudí.

Els podreu trobar a les següents projeccions:

Granollers – Cinema Edison
15 de febrer a les 19:00h
Edmon Roch, Productor

Vilanova i la Geltrú – Teatre Principal
17 de febrer a les 19:30h
Goretti Pagès, directora de producció

Terrassa – Sala Polivalent escola La Nova Electra
18 de febrer a les 21:00h
Xavier Martín, Carlos Oviedo i Victor Manuel Pajares, Actors

Ribes de Freser – Cinema Catalunya
19 de febrer a les 19h
Xavier Martín, Actor

Badalona- Teatre Margarida Xirgu
23 de febrer a les 20:00h
Edmon Roch, Productor

 

El Cicle Gaudí et porta les obres cinematogràfiques més actuals del cinema català a sales de tot el territori. Us convidem a descobrim el treball que hi ha darrere de cada producció de la mà dels seus protagonistes. Consulta la teva sala més propera al nostre web!