L’equip del Ventre del Mar presenta el film a diversos municipis del Cicle Gaudí.

El productor Paco Poch i l’actor protagonista Oscar Kapoya presentaran la pel·lícula a diversos municipis de la xarxa aquest mes de juny.

 

Aquest mes de juny el Cicle Gaudí et porta la darrera pel·lícula d’Agustí Villaronga i guanyadora de 6 Bizagnas a la darrera edició del Festival de Màlaga, El ventre del mar. L’adaptació cinematogràfica de la novel·la d’Alessandro Baricco té com a eix central el judici entre dos dels supervivents: un oficial mèdic implacable i un rebel mariner ras de l’embarcació “La Medusa”, fent-nos reflexionar, d’una manera poètica, sobre la crisi migratòria en el mar Mediterrani.

Paco Poch, productor i Oscar Kapoya, protagonista del film presentaran el llargmetratge a diversos municipis del Cicle Gaudí.

Els podreu trobar a les següents projeccions:

Vilanova i la Geltrú – Teatre Principal
16 de juny a les 19:20h
Oscar Kapoya, actor

Espluga de Francolí-  Sala Folch i Torres del Casalet
19 de juny a les 18:30h
Paco Poch, productor

Igualada- Cineclub Igualada
16 de juny a les 20:00h
Paco Poch, productor

Capellades- La Lliga
17 de juny a les 19:00h
Paco Poch, productor

Les obres més actuals del cinema català arriben de la mà del Cicle Gaudí a més de 95 sales de tot el territori. Apostem pel talent de casa nostra i volem donar a conèixer no només les obres sinó també als seus i les seves protagonistes. Consulta la teva sala més propera al nostre web!