L’equip de Suro presentarà la pel·lícula a sis municipis del Cicle Gaudí

DIVERSES SALES DE LA XARXA COMPTARAN AMB LA PRESÈNCIA DEL DIRECTOR I L’EQUIP DE PRODUCCIÓ DURANT EL MES DE LA PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA.

 

Aquest mes de març el Cicle Gaudí porta a 112 sales d’arreu de Catalunya l’òpera prima de Mikel Gurrea, Suro. El film estrenat el desembre de 2022 ha sigut aplaudit i guardonat arreu; tot ficant punt final a un gran any pel cinema català.

Suro narra la història de l’Helena i l’Ivan, una parella il·lusionada que es proposa construir una nova vida en una masia a l’Empordà, enmig de boscos d’alzines sureres. Però els seus punts de vista diferents sobre com viure a la terra emergeixen i desafien el seu futur com a parella.

Les interpretacions sublims de Vicky Luengo i Pol López van endur-se el Gaudí a millors protagonistes mentre que Mikel Gurrea va ser guardonat per la seva novella direcció. Al Festival de Sant Sebastià la pel·lícula va ser reconeguda amb el Premi Irizar al Cine Vasco, el Premi Fipresci i el Premi al millor Guió Basc.

Sis sales de Catalunya rebran al llarg del mes de març part de l’equip que ha fet possible la pel·lícula. Durant les projeccions el públic podrà gaudir de la pel·lícula i del col·loqui posterior amb un professional que els explicarà l’experiència, respondrà als dubtes i curiositats dels assistents.

Castellar del Vallès – Auditori Municipal Miquel Pont
2 de març a les 20.30h
Amb la presència de Mikel Gurrea (director)

Arenys de munt – El Centre
5 de març a les 18:00h
Amb la presència de Laura Rubirola (productora)

Granollers – Cinema Edison
21 de març a les 19:00h
Amb la presència de Clàudia Vila (ajudant de producció)

Guissona – Teatre Ateneu de Guissona
26 de març a les 18:00h
Amb la presència de Tono Folguera (productor)

Manlleu – Cinema Casal de Gràcia
26 de març a les 19:00h
Amb la presència d’Ariadna Dot (productora executiva)

Pineda de Mar – Auditori de Pineda de Mar
31 de març a les 20:30h
Amb la presència de Mikel Gurrea (director)

 

El Cicle Gaudí acosta el millor cinema català a 112 sales de tot el territori. Equip i públic es troben per fer valdre les pel·lícules fetes a casa nostra i per donar a conèixer el procés de creació de les obres que es presenten.

Consulta la teva sala més propera al nostre web!