L’equip de Pan de Limón con Semillas de Amapola presenta el film a diversos municipis del Cicle Gaudí.

La pel·lícula basada en el best seller de Cristina Campos donarà el tret de sortida a la temporada 2022 del Cicle Gaudí.

 

Aquest 2022 que ara tot just comença, dona el tret de sortida amb noves propostes cinematogràfiques dins el marc de la xarxa de cinema estable català i, alguns municipis acolliran presències d’equip aquest mes de gener.

Pan de Limón con Semillas de Amapola serà la pel·lícula que encetarà la nova temporada del Cicle Gaudí. L’obra dirigida per Benito Zambrano i basada en el best seller de Cristina Campos ha estat reconeguda en diversos festivals estatals com ara el Festival de Sevilla, el Seminci de Valladolid o el festival CIBRA. Dos dels seus reconeixements més recents han estat la nominació com a millor guió adaptat als Premis Goya i la seva candidatura a pel·lícula en llengua no catalana als Premis Gaudí.

Més de 90 municipis de tot Catalunya acolliran aquesta obra en les seves sales i alguns d’ells comptaran amb presentacions a càrrec de l’equip de la pel·lícula.

Els municipis que acolliran les presències aquest mes són:

Granollers – Cinema Edison
18 de gener a les 19h
Cristina Campos, Escriptora i coguionista

Barcelona – Teatre Casino l’Aliança del Poblenou
20 de gener a les 18h
Mariona Pagès, Actriu
Laura Fernández, Productora

Terrassa –Sala Polivalent escola La Nova Electra
21 de gener a les 21:00h
Mariona Pagès, Actriu

Mataró – Foment Mataroní
27 de gener a les 20:15h
Cristina Campos, Escriptora i coguionista
Laura Fernández, Productora

Sant Feliu de Guixols – Monestir de St Feliu de Guixols
21 de gener a les 21h
Cristina Campos, escriptora i coguionista

 

El Cicle Gaudí acosta les propostes cinematogràfiques més actuals del cinema català a sales de tot Catalunya. Aquest 2022, volem portar les millors obres i als seus protagonistes alhora que descobrim el treball que hi ha darrere de cada producció. Consulta la teva sala més propera al nostre web!