L’equip de “Me llamo Violeta” present a diverses sales del Cicle Gaudí

Aquest mes de novembre el Cicle Gaudí presenta “Me llamo Violeta” una història en primera persona que ens parla d’identitat i de gènere i que ha fet un recorregut notable per festivals. Ha viatjat al Festival de Málaga i al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián, així com al DocsBarcelona, on es va endur el Premi del Públic i el Premi Amnistia Internacional Catalunya en reconeixement a la defensa que fa dels drets de les persones transgènere.

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies com la de l’Alan Montoliu i joves transgènere, “Me llamo Violeta” en introdueix en la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

Les següents sales de la xarxa comptaran el mes de novembre amb la presència dels principals membres de l’equip de la pel·lícula per compartir reflexions i experiències al final de la projecció:

Hospitalet de l’Infant: Centre Cultural Infant Pere
Juan Úbeda, productor i David Fernández de Castro, codirector
Dijous 21 novembre, 19:00h

Berga: Teatre Patronat
Esther Albert (mare d’Alan Montoliu), protagonista de la pel·lícula
Dijous 21 novembre, 20:30h

Manlleu: Cinema Casal de Gràcia
Marc Parramon, codirector
Diumenge 24 novembre 19:00h

Martorell: Casa de Cultura de la Vila
Marc Parramon, codirector
Divendres 29 novembre 20:00h