El Cicle Gaudí et porta sort amb la Grossa de Cap d’Any

CONCURS TANCAT


 

Els mesos de novembre i desembre el Cicle Gaudí porta premi! Vine a veure “Petitet” i/o “Les Distàncies” i entraràs en el sorteig per guanyar un bitllet del número 02018 de La Grossa de Cap d’Any. Hi haurà 39 guanyadors i guanyadores (un per cada localitat), així que no ho dubtis i vine a veure el millor cinema català a prop de casa teva. 

Participar-hi és ben senzill: compra la teva entrada i entra a les nostres xarxes socials per penjar una foto de la teva entrada de la sessió que acrediti que has assistit al passi de “Petitet” i/o “Les distàncies”. A la foto que pengis hi ha d’aparèixer l’entrada, i cal que la conservis en cas que resultis guanyador on et demanarem informació sobre la pel·lícula, el lloc i la data de la sessió. Pots participar en les dues pel·lícules que queden fins la sessió del 23 de desembre.

El 24 de desembre es realitzarà el sorteig i es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora de cada localitat a través dels canals de comunicació del Cicle Gaudí (Web, Facebook i Twitter). Les 39 persones afortunades -1 per cada localitat- podran passar a buscar el seu bitllet per la seu de l’Acadèmia, a Barcelona. La data límit per recollir-lo és el 28 de desembre a les 18.00h.

El sorteig de La grossa de Cap d’Any per als espectadors del Cicle Gaudí forma part d’un acord entre Loteria de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català.

Molta sort i bon cinema!