L’Acadèmia del Cinema Català i la Fundació Víctor Grífols i Lucas s’uneixen per oferir sessions escolars i debatre sobre bioètica

L’Acadèmia del Cinema Català, entitat que agrupa professionals, tècnics i creadors del cinema català, i la Fundació Víctor Grífols i Lucas, que des de fa vint anys es dedica a la divulgació i ensenyament de la Bioètica, engeguen una nova iniciativa que s’emmarca dins del Cicle Gaudí, projecte que porta cada mes cinema català a 100 poblacions d’arreu de Catalunya. Aquesta iniciativa consisteix a oferir a alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat l’oportunitat reflexionar i debatre qüestions ètiques a través del visionament d’una producció catalana i des de la sala de cinema del seu municipi.

+
EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES

La pel·lícula a partir de la qual es farà aquesta activitat és “El meu germà persegueix dinosaures“, programada fa uns mesos en algunes poblacions del Cicle, i que tracta sobre la relació d’un adolescent amb el seu germà petit amb síndrome de Down. Després de la projecció tindria lloc un debat amb l’alumnat conduït per professionals de l’Acadèmia i la Fundació.

IGUALADA – TEATRE MUNICIPAL ATENEU
Divendres 14 de maig, 10h
Alumnat de 1r de BATX. de l’Institut Badia i Margarit

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Laia Aubia, directora de l’Acadèmia del Cinema Català i el debat serà conduït per Núria Terribas, directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas i vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya.