La Catalunya Nord es suma al Cicle Gaudí

A partir d’aquest mes de setembre, la Catalunya Nord passarà a formar part del Cicle Gaudí amb una programació estable de cinema català.

Al Cicle Gaudí, no tanquem portes i finalment aquest 2021 començaran les projeccions de cinema català a la Catalunya Nord. Els municipis de Ceret (al Cinema Ceretan), El Voló (al Cinema Le Majestic) i  Els Banys  (al Cinema El Casino) acompanyaran a les més de 90 sales que ja formen part del projecte.

Les projeccions tindran lloc entre els mesos de setembre i desembre de 2021 i s’exhibiran en versió original subtitulades en francès a les sales dels respectius municipis.

Lluís Danès, director de La Vampira de Barcelona i Isona Passola, expresidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i impulsora del Cicle Gaudí, son dos de les personalitats ja confirmades a les presències organitzades als 3 municipis.

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que té per objectiu visibilitzar el cinema produït a Catalunya, un cinema de qualitat capaç de traspassar fronteres. L’arribada del cicle a la Catalunya Nord no hauria estat possible sense la col·laboració de l’Institut Ramón Llull, i els ajuntaments dels municipis participants.