Joan Pera, guardonat amb el premi “Seoul Drama”

L’actor mataroní Joan Pera s’ha alçat amb el Premi “Seoul Drama” en la categoria de millor actor per la seva interpretació del mestre Pau Casals a la pel·lícula ‘Pau, la força d’un silenci’ dirigida per Manuel Huerga i produïda per la Coporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Minoria Absoluta.

El veterà actor, que aquesta mateixa setmana ha estrenat ‘Yucatán’ de Daniel Monzón i ‘Vilafranca’, una altra TV movie de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, s’ha mostrat “molt content i emocionat per un reconeixement a un treball tan bonic com ha sigut posar-se a la pell del gran Pau Casals”.

Els Seoul International Drama Awards (SDA) és una cerimònia anual de premis amb seu a Seül i que premia l’excel·lència de produccions de drama televisiu que es produeixen a tot món. Fins ara cap altre actor espanyol havia rebut aquest premi. Joan Pera ja va ser nominat per aquest mateix paper als “Golden Nymph Awards”, el Festival de Televisió de Montecarlo. En aquests premis la TV movie va rebre el premi de la Creu Roja de Mònaco.

‘Pau, la força d’un silenci’ va ser la pel.lícula del Cicle Gaudí del passat mes de maig.

Pau, la força d’un silenci