Isona Passola dóna la benvinguda a Blanes a la xarxa del Cicle Gaudí

Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Àngel Canosa, batlle de Blanes i Albert Sanz, regidor de cultura de la localitat, van donar el tret de sortida del Cicle Gaudí amb la projecció de la pel.lícula del mes de febrer “La boda de Rosa”, d’Iciar Bollain.

L’acte va tenir lloc el passat 18 de febrer al vespre al Teatre de Blanes, que es va omplir per a l’ocasió -amb l’aforament degudament reduït- per donar suport a l’estrena d’aquesta localitat gironina a la xarxa del Cicle Gaudí. Durant els parlaments es va posar de manifest que les sales de cinema comercial que hi havia fins feia poc temps a la localitat han deixat de funcionar temporalment. D’aquesta manera, el Cicle Gaudí arriba per omplir un buit existent i reforçar la presència del cinema català a Blanes i, per extensió, a les localitats veïnes.

Les paraules de benvinguda d’Isona Passola i d’Àngel Canosa es van tancar amb el lliurament d’un obsequi institucional de l’alcalde de Blanes a la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, una litografia del Templet de Linné. El batlle va explicar que es tracta d’un dels racons més visitats del municipi que, a més a més, ha estat recentment l’escenari de diverses pel·lícules i sèries de televisió.