Es presenta la “Setmana Cicle Gaudí 2020” a Montblanc

Aquest matí s’ha presentat al Museu Comarcal de la Conca de Barberà una nova edició del Cicle Gaudí, que enguany es readapta i canvia d’ubicació per seguir promovent el consum de cinema català a la capital de la Conca de Barberà.

Aquesta nova etapa engega amb la “Setmana Cicle Gaudí 2020”, que portarà 4 pel·lícules entre el 13 i el 16 d’octubre, i 2 pel.lícules més els mesos de novembre i desembre. Com a principal novetat, aquest any el cicle es trasllada a la Sala d’actes del Museu Comarcal, on ja es realitzen les sessions de Cineclub.

La presentació del nou format del Cicle Gaudí ha anat a càrrec de Josep Andreu, alcalde de Montblanc, Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Maria de la Serra Orpinell, directora del Museu Comarcal, així com dels acadèmics Paco Poch, membre del Cineclub de Montblanc i Edmon Roch, productor de la pel·lícula que s’està gravant aquests dies a la vila.

Durant la “Setmana Cicle gaudí 2020” es projectaran quatre pel.lícules en quatre dies consecutius, arrencant el pròxim 13 d’octubre amb“El meu germà persegueix dinosaures”; el 14 d’octubre es projectarà“Adú” i serà presentada per Edmon Roch, productor del film; el 15 d’octubre es projectarà la pel.lícula de reestrena “Barcelona nit d’estiu” i clourà el cicle el 16 d’octubre “¿Puedes oírme?”, que comptarà amb la presència del seu productor, Paco Poch. Totes les sessions seran a les 19.30h a la Sala d’actes del Museu Comarcal.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions Catalanes, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 70 poblacions. Aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana amb l’objectiu de prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català.

Podeu consultar la programació a: https://www.ciclegaudi.cat/sales/montblanc/
Compra d’entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-de-montblanc