El Cicle Gaudí torna a la Catalunya Nord amb nous municipis

A PARTIR D’AQUEST MES DE MAIG CERET, OSSEJA, PRADES DE CONFLENT I PERPINYÀ OFERIRAN UNA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE CINEMA CATALÀ.

 

Després del seu aterratge l’any 2021, el Cicle Gaudí torna a la Catalunya Nord amb nous municipis i noves propostes cinematogràfiques catalanes.

A Ceret (Cinema Ceretan), de la mà de la Xarxa d’Estudis per a la Cultura Catalana, se li sumen enguany, fruit de l’acord amb Òmnium Cultural Catalunya Nord, les sales d’Osseja (Cinema Le Puigmal), Prades de Conflent (Cinema Le Lido), Perpinyà (Cinema Castillet) i Cabestany (Cinema municipal André Abet).

Les projeccions tindran lloc entre els mesos de maig i novembre de 2022 i s’exhibiran en versió original catalana subtitulades en francès.

Les pel·lícules que es projectaran són:

 

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que té per objectiu visibilitzar el cinema i el talent de casa nostra. L’arribada del cicle a la Catalunya Nord és possible gràcies el suport de l’Institut Ramón  Llull i la col·laboració de la Xarxa d’Estudis per a la Cultura Catalana i Òmnium Cultural Catalunya Nord.