El Cicle Gaudí torna a la Catalunya Nord amb nous municipis

A PARTIR D’AQUEST MES DE MAIG CERET, OSSEJA, PRADES DE CONFLENT, PERPINYÀ I CABESTANY OFERIRAN UNA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE CINEMA CATALÀ.

Després del seu aterratge l’any 2021, el Cicle Gaudí torna a la Catalunya Nord amb nous municipis i noves propostes cinematogràfiques catalanes.

A Ceret (Cinema Ceretan), de la mà del Centre Cultural del Vallespir, se li sumen enguany, fruit de l’acord amb Òmnium Cultural Catalunya Nord, les sales d’Osseja (Cinema Le Puigmal), Prades de Conflent (Cinema Le Lido), Perpinyà (Cinema Castillet) i Cabestany (Cinema municipal André Abet).

Les projeccions tindran lloc entre els mesos de maig i novembre de 2022 i s’exhibiran en versió original catalana subtitulades en francès.

Les pel·lícules que es projectaran són:

 

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que té per objectiu visibilitzar el cinema i el talent de casa nostra. L’arribada del cicle a la Catalunya Nord és possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Ramón Llull, la Xarxa d’Estudis per a la Cultura Catalana i Òmnium Cultural Catalunya Nord.