El Cicle Gaudí torna a Barcelona amb la 5a edició de “Pantalla Barcelona”

ARRIBA LA CINQUENA EDICIÓ DE PANTALLA BARCELONA AMB LA COL·LABORACIÓ DEL CICLE GAUDÍ.

El Cicle Gaudí col·labora en la cinquena edició de Pantalla Barcelona, una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Barcelona Film Commission que tindrà lloc a 9 espais de la ciutat de Barcelona entre el 2 d’octubre i el 18 de desembre.

En la seva cinquena edició el Pantalla Barcelona oferirà una vintena de llargs i una vintena de curts en més de 40 projeccions, a través de les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

El Cicle Gaudí col·labora amb la inciaitiva a través dels llargmetratges del programa: 7 Raons per fugir”, d‘ E. Soler, G. Quinto i D. Torras (2019); Trinta Lumes”, de Diana Toucedo (2017), “Els dies que vindran”, de Carlos Marques-Marcet (2019), “El viatge de la Marta (Staff Only)”, de Neus Ballús (2019), “Estiu 1993”, de Carla Simón (2017), “Ojos negros”, de Marta Lallana, Ivet Castelo, Iván Alarcón i Sandra García (2019) i “Memòries d’un home amb pijama”, de Carlos FerFer (2018).

L’objectiu d’aquesta entesa és acostar una mostra de la cinematografia catalana als diferents districtes de Barcelona, tot relacionant la ciutadania amb la cultura audiovisual produïda i/o realitzada a la ciutat comtal.

En aquesta edició, a més de la renovada col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema Català, “Pantalla Barcelona” dona veu als festivals de cinema de la ciutat a través de la Catalunya Film Festivals, amb la participació de l’Americana Film Festival, Asian Film Festival Barcelona, el Festival Inclús Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, L’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona, el Festival Wallay! de cinema africà de Barcelona, el DocsBarcelona, el Mecal Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i el Moritz Feed Dog.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. Més informació: https://www.barcelona.cat/pantallabarcelona/ca

+
7 RAONS PER FUGIR
+
El dies que vindran
+
+
EL VIATGE DE LA MARTA (STAFF ONLY)