El Cicle Gaudí desembarca a l’Alguer per segon any consecutiu

EL CINEMA CATALÀ TORNA A LA CIUTAT SARDA AMB UNA EDICIÓ ÍNTEGRAMENT EN LÍNIA

El Cicle Gaudí a l’Alguer està més viu que mai; la crisi provocada per la pandèmia no atura aquest projecte de cooperació cultural que enguany tindrà lloc íntegrament en línia. Quatre esdeveniments imperdibles, quatre pel·lícules que van participar en els Premis Gaudí es programaran entre novembre i desembre i s’hi podrà accedir a través de la plataforma onlinesardegna.umanitaria.it

Les quatre pel·lícules, inèdites a Itàlia, es presentaran en versió original en català amb subtítols italians creats per a l’ocasió. Es mantindran visibles durant tres dies, amb accés gratuït i aforament limitat de 300 visionats. La plataforma onlinesardegna.umanitaria.it, de nova creació, és gestionada per diversos serveis culturals de l’entitat Società Umanitaria de Sardenya.

La programació d’enguany la conformen aquests títols:

de Manuel Huerga
Disponible en línia des de les 16.00 hores del 27 de novembre fins a les 16.00 hores del 30 de novembre.

de Carlos Marques-Marcet
Disponible en línia de les 16.00 hores del 04 de desembre a les 16.00 hores del 7 de desembre.

de Neus Ballús
Disponible en línia de les 16.00 hores del 11 de desembre a les 16.00 hores del 14 de desembre.

de Roser Aguilar
Disponible en línia de les 16.00 hores del 18 desembre a les 16.00 hores del 21 de desembre.

A més del visionament de les pel·lícules, els espectadors i espectadores del Cicle Gaudí a l’Alguer gaudiran d’un contingut extra: la intervenció dels equips artístics de les pel·lícules (directores, directors, actrius i actors) que es podrà veure des de la mateixa plataforma o des de les xarxes socials vinculades a aquests esdeveniments.

El Cicle Gaudí a l’Alguer és possible gràcies a la col·laboració entre Società Umanitaria de l’Alguer, organització que participa en la difusió del cinema i la cultura audiovisual, la Delegació del Govern de la Generalitat a Itàlia – Oficina de l’Alguer, Plataforma per la Llengua i l’ Acadèmia del Cinema Català, organitzadora del Cicle Gaudí a Catalunya i dels Premis Gaudí. Compta també amb el suport de Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, Fundació SGAE, Regione Autonoma della Sardegna i la col·laboració d’ Antaviana.