El Cicle Gaudí col·labora amb Dies de cinema català a Belgrad

La mostra organitzada per l’Institut Ramón Llull compta amb la col·laboració del Cicle Gaudí en la seva programació.

 

Entre els dies 28 i 31 d’octubre tindrà lloc a la Kinoteka de Belgrad (Sèrbia) la mostra de cinema català Dies de cinema, organitzada per l’Institut Ramón Llull amb la col·laboració del Cicle Gaudí. Per primera vegada es projectaran a la ciutat alguns dels títols més significatius de la cinematografia catalana dels darrers anys.

Entre la seva programació destaquem les obres de directores i directors catalans com Lluís Danès, Carlos Marqués-Marcet  Lucia Alemany i Núria Giménez Lorang, entre d’altres. La Innocència, Las Niñas, Els dies que vindran, My Mexican Bretzel i la Vampira de Barcelona són alguns dels títols que es projectaran a Belgrad i que també han format part del Cicle en els darrers anys.

Aquests nous valors del cinema representaran la cinematografia catalana a Sèrbia i  mostraran un tipus de cinema renovat que ha aconseguit acostar-se a l’espectador i triomfar més enllà de les fronteres del nostre territori.

Aquesta mostra forma part del procés d’internacionalització del Cicle Gaudí amb el suport de l’Institut Ramon Llull que ja arriba a 10 universitats europees,  a la Catalunya Nord i ara a Belgrad.