El Cicle Gaudí celebra la primera Trobada de Sales del Circuit

MÉS DE 50 REPRESENTANTS DE LES SALES DEL CICLE GAUDÍ ES REUNIRAN A CARDONA EL PROPER 22 D’OCTUBRE.

 

Cardona acollirà el dimarts 22 d’octubre la I Trobada de Sales del Cicle Gaudí. Més de 50 persones que tiren endavant el projecte en els diversos municipis de la xarxa de cinema català al territori teixida per l’Acadèmia del Cinema Català, participaran d’aquesta jornada.

La trobada té l’objectiu d’afavorir la cohesió i l’intercanvi d’experiències entre els més de 50 membres que conformen la xarxa en aquests moment, així com de proporcionar als seus gestors, recursos per a la seva feina diària de creació d’audiències pel cinema català.

La sessió, inaugurada per l’Alcalde de Cardona, comptarà amb la presència de Miquel Curanta, Director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, que oferirà una xerrada sobre fidelització de públics, Isa Custodio, consultora, que impartirà un taller sobre la mesura de l’impacte social dels projectes culturals, i la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, que exposarà els resultats del Cicle Gaudí. Finalment, l’equip del Cicle Gaudí, dinamitzarà una sessió de treball intern amb tots els responsables de les sales amb la finalitat de posar en comú les millors estratègies de captació i fidelització de públics als seus municipis.

Aquesta és la primera trobada anual de les sales que conformen el Cicle Gaudí, que cada any escollirà una població diferent com a amfitriona.

El Cicle Gaudí ja compta amb més de 50 sales per tot Catalunya. Així doncs, creu que és a través d’aquestes accions que impulsa que es reafirma i cohesiona el teixit d’aquesta xarxa de cinema català, a través de tots els municipis que la conformen.