El Cicle Gaudí celebra la III Edició de la Trobada de Sales amb representants de les 4 províncies catalanes

Una seixantena de representants de les sales que integren la xarxa de cinema català van assistir el 18 d’octubre a la III Trobada de Sales del Cicle Gaudí, celebrada enguany a Sant Cugat del Vallès.

Un any més, representants de les sales que formen part del Cicle Gaudí s’han trobat a la seva cita anual  per a treballar diferents aspectes de la gestió del cicle i intercanviar coneixements i experiències.

La jornada va començar amb una benvinguda institucional que van dur a terme Judith Colell, Presidenta de l’Acadèmica del Cinema Català, Sílvia Duran, Directora de l’Àrea de públics de la ICEC, Núria Lomas, Gerent de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona i Mireia Ingla, alcaldessa del municipi, respectivament.

Tot seguit, de la mà de Marina Saura, cap del projecte i Laia Aubia, directora de l’Acadèmia, es van presentar els resultats del Cicle Gaudí 2020-2021 per tal de mostrar l’estat en el que es troba el Cicle i  visibilitzar les accions dutes a terme durant l’any.

A continuació,  es va fer una formació orientada als públics, amb el títol: “Públics, marc i accions pel seu desenvolupament” a càrrec de Carlos Sancho consultor associat a la consultoria Bissap – especialitzada en l’elaboració de plans de gestió de públics per a projectes culturals. La formació va ser molt ben rebuda pels assistents que es van mostrar participatius i van poder conèixer eines i consells per a segmentar els públics de cada pel·lícula i atraure més assistents a les seves sales.

En la darrera part de l’acte es va  generar una dinàmica de preguntes i respostes entre els membres de les sales i l’equip del Cicle Gaudí.

Judith Colell, Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català va agrair a tots els assistents la feina que fan des dels seus municipis i els va animar a seguir treballant per donar encara més visibilitat i vida al cinema català.

La Trobada de Sales va donar el seu tret de sortida l’any 2018  i ja podem confirmar que Igualada, com a Capital de la Cultura Catalana, acollirà la seva 4a edició.