Edmon Roch, productor d’ ”Adú” i Paco Poch, productor de “¿Puedes oírme?” presentaran a Montblanc les seves pel·lícules

Ambdós productors faran acte de presència en la “Setmana Cicle Gaudí 2020” per presentar les seves pel.lícules i conversaran amb el públic després de la projecció sobre com ha estat el procés de creació del film i la seva experiència de rodatge.

Edmon Roch, productor d’ Adú”, ho farà el dimecres 14 d’octubre a les 19.30h
Paco Poch, productor de “¿Puedes oírme?” presentarà el film dos dies més tard, el divendres 16 a les 19.30h

El Cicle Gaudí apropa la presència de l’equip artístic de la pel·lícula de cada mes a les sales que pertanyen a la xarxa del Circuit Estable de Cinema Català com una iniciativa per donar valor afegit a les projeccions.

La nova etapa del Cicle Gaudí a Montblanc engega amb la “Setmana Cicle Gaudí 2020”, que portarà 4 pel·lícules entre el 13 i el 16 d’octubre, i 2 pel.lícules més els mesos de novembre i desembre. Com a principal novetat, aquest any el cicle es trasllada a la Sala d’actes del Museu Comarcal, on ja es realitzen les sessions de Cineclub.

El director i productor Edmon Roch va començar a escriure sobre cinema amb 15 anys i als 29 va guanyar els premis Gaudí, Goya i Giraldillo d’or per “Garbo, l’espia”, la seva primera pel.lícula com a director. Avui, és considerat un dels productors més importants d’Europa i, com ell mateix argumenta: “Com a productor, intento ajudar a explicar aquestes històries que fan que sortim del cine millor del que hi hem entrat.”

Paco Poch és un productor de cinema català que es va introduir al món del cinema el 1979 treballant per a Fígaro Films, dirigida per Pepón Coromina. El 1980 fou productor delegat de la primera pel·lícula de Pedro Almodóvar, “Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón” sis anys més tard creava la seva pròpia productora, Virgínia Films. El 1983 va produir el curtmetratge documental “Sergi Aguilar”, premiat com a millor curtmetratge als III Premis de Cinematografia de la Generalitat de Catalunya (1985). Ha impartit classes a la Universitat Pompeu Fabra i el 1994 va crear una nova productora, Mallerich Audiovisual, amb la que ha produït nombrosos llargmetratges i documentals, entre d’altres d’Isaki Lacuesta. Dues de les seves produccions de 2018, “Miriam miente” i “Entre dos aguas”, han estat premiades a diversos festivals.