Coneix en persona els protagonistes de “La vida sense la Sara Amat”

Membres de l’equip de la pel·lícula presentaran diverses projeccions del Cicle Gaudí al llarg d’aquest mes d’octubre.

El Cicle Gaudí del mes d’octubre presenta el debut en el llargmetratge de Laura Jou, que amb la seva òpera prima s’ha endut els premis del públic de les darreres edicions de dos festivals a casa nostra: el BCN Film Fest i el FIC-CAT.

Després d’anys dedicant-se a descobrir joves talents en la seva feina com a coach infantil en múltiples i reconeguts films catalans, Laura Jou es llança a la direcció del llargmetratge adaptant la novel·la homònim de Pep Puig, premiada amb el Sant Jordi, sobre el primer amor d’un noi adolescent. I ho fa de la mà dels també debutants Biel Rossell i Maria Morera, en el paper dels dos personatges principals, el del Pep i la Sara.

Amb l’objectiu d’apropar el cinema català al públic, el Cicle Gaudí porta a 4 de les 50 localitats que projectaran el film durant aquest mes, els principals membres l’equip de la pel·lícula.

Els actors Biel Rossell i Maria Morera, la directora Laura Jou, i la productora, Isona Passola visitaran les següents poblacions per compartir amb el públic assistent la seva experiència davant i darrere de la càmera:

Igualada
comptarà amb la presència de Biel Rossell, actor protagonista.
Dijous 17 d’octubre, 20h, Ateneu Cinema

Manlleu
comptarà amb la presència d’Isona Passola, productora.
Diumenge 27 d’octubre, 19h. Cinema Casal de Gràcia

Sant Cugat de Vallès
comptarà amb la presència de Laura Jou, directora.
Dimarts 29 octubre, 19.30h. Cinemes Sant Cugat

Palamós
comptarà amb la presència de Maria Morera, actriu protagonista.
Dijous 31 d’octubre, 20h. Cinema Arinco