Aquesta tardor, el Cicle Gaudí torna a Barcelona amb la 6a edició de “Pantalla Barcelona

El Pantalla Tardor d’enguany, amb la col·laboració el Cicle Gaudí, es celebrarà entre els mesos d’octubre i desembre a diferents centres cívics de Barcelona.

 

El Cicle Gaudí col·labora en 48 de les 62 projeccions que formen part de la sisena edició del Pantalla Barcelona en la seva edició de tardor. La iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Barcelona Film Commission tindrà lloc a 9 espais de la ciutat de Barcelona entre els mesos d’octubre i desembre.

Algunes de les pel·lícules que han format part del Cicle Gaudí es projectaran a les pantalles dels centres cívics de: Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

Els llargmetratges amb els que el Cicle Gaudí contribueix al Pantalla Tardor d’enguany són:

Salvador Calvo (2020)

Ramon Térmens (2020)

Belén Funes (2019)

Pilar Palomero (2020)

Núria Giménez (2019)

Sebastián Lelio (2017)

La mostra té per objectiu aproximar als diferents districtes de Barcelona la cultura audiovisual catalana. Les pel·lícules que es projecten ens descobreixen als espectadors les diferents trames i gèneres que ofereix el cinema català.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció i seguretat. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar directament a la web dels centres cívics on es fan les projeccions.

 

Més informació: https://www.barcelona.cat/pantallabarcelona/ca