Andorra se suma al Cicle Gaudí

Andorra s’incoprora a la xarxa estable de municipis que projecten cinema català un cop al mes.

El Cicle Gaudí continua expandint-se pel territori i a partir del mes de maig la programació de cinema estable català també es podrà veure als Cinemes Illa Carlemany d’Andorra. La vampira de Barcelona dirigida per Lluís Danès va ser la pel·lícula que va donar el tret de sortida el passat dia 30 de maig.

L’arribada d’Andorra  al Cicle Gaudí es va presentar en una roda de premsa el mateix 30 de maig i en la que hi van assistir Montserrat Planelles, Directora de Promoció Cultural del Govern d’Andorra, Jordi Torres, Director dels Cinemes Illa Carlemany i la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell.

Montserrat Planelles va ressaltar que l’acord de col·laboració entre les tres entitats ha permès “fer un pas més perquè el cinema català arribi al públic de proximitat”.

Cada mes, es passarà una pel·lícula en versió original en català o subtitulada. El proper llargmetratge que es podrà veure a la Sala 4 dels Cinemes serà El ventre del mar d’Agustí Villaronga el dia 27 de juny a les 20:15h.

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que té per objectiu visibilitzar el cinema fet a casa nostra i fer-lo arribar al màxim nombre d’espectadors possible. L’arribada del Cicle Gaudí a Andorra ha estat possible gràcies a l’acord de l’Acadèmia del Cinema Català, l Govern d’Andorra i el s Cinemes de l’Illa Carlemany.