9 sales s’incorporen a la xarxa del Cicle Gaudí durant el primer trimestre del 2021

EL CINEMA CATALÀ JA ARRIBA A 77 POBLACIONS

Aquest primer trimestre del 2021 el Cicle Gaudí s’amplia i incorpora 9 sales pel territori: 5 a la província de Barcelona, 3 a la de Girona i 1 a la de Tarragona.
Amb aquestes incorporacions ja seran 77 les poblacions que projectaran cinema català un cop al mes de setembre a juny. Les noves poblacions són:

 

Des del 2016, any de la posada en marxa del Cicle Gaudí pel territori, el projecte no ha deixat d’expandir-se passant de les 12 sales inicials a les 77 de l’actualitat.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions Catalanes, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 77 poblacions.

El Cicle Gaudí és una aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana amb l’objectiu de prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català.