8 sales s’incorporen al Cicle Gaudí aquest mes de maig

LA XARXA DE CINEMA CATALÀ JA ARRIBA A 85 POBLACIONS

El mes de maig la xarxa del Cicle Gaudí s’amplia i incorpora 8 sales pel territori: 3 a la demarcació de Lleida, 1 a la de Tarragona i 4 a la de Barcelona.

Amb aquestes incorporacions ja seran 85 les poblacions que projectaran cinema català un cop al mes. Les noves poblacions són:

Cal destacar que cinc de les vuit sales, La Granadella, Vila-Rodona, Hostalets de Pierola, Barcelona i Sitges, s’incorporen a la xarxa gràcies a l’acord signat amb la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Des del 2016, any de la posada en marxa del Cicle Gaudí pel territori, el projecte no ha deixat d’expandir-se passant de les 12 sales inicials a les 85 de l’actualitat, en poc més de 4 anys, el Cicle Gaudí ha multiplicat per 7 la seva presència a Catalunya.

El Cicle Gaudí és una aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana amb l’objectiu de prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions Catalanes, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas.