2.000.000€ poden ser teus gràcies al Cicle Gaudí i La Grossa de la Diada

EL CICLE GAUDÍ REGALA AQUESTA DIADA 10 PARTICIPACIONS DE LA GROSSA ENTRE ELS SEUS SEGUIDORS.

 

Si et toqués la Grossa de la Diada, amb qui perdries el seny i et deixaries portar per la rauxa?

Després de la gran rebuda dels sortejos de la Grossa de Cap d’Any i de la Grossa de Sant Jordi i gràcies a la col·laboració entre l’Acadèmia del Cinema Català i Loteries de Catalunya, el Cicle Gaudí ofereix la possibilitat de guanyar 2.000.000 € amb el número 62003 de La Grossa de la Diada.

Del 5 a les 9h al 7 de setembre a les 18h (ambdós inclosos), tothom qui ho desitgi podrà participar des de l’Instagram Oficial del Cicle Gaudí (@ciclegaudi) i tenir l’oportunitat de guanyar un dels 10 bitllets que entren en sorteig. Només caldrà respondre a la pregunta formulada i fer-se seguidor/a del perfil del Cicle.

El sorteig se celebrarà el mateix dia 7 de setembre.  i els noms dels guanyadors i les guanyadores es publicaran al web del Cicle Gaudí. També se’ls contactarà via correu electrònic per comunicar-los el resultat. Tota la informació, es farà arribar a través dels canals oficials de l’Acadèmia i del Cicle Gaudí.

Els bitllets es podran recollir a l’oficina de l’Acadèmia del Cinema Català (Pg. Colom 6, 08002 de Barcelona) els dies 8 de setembre de 9 a 18 hores i el dia 9 de setembre de 9 a 15 hores.

Consulta les bases del sorteig.

Molta sort a tots i a totes!Ja coneixem als guanyadors/es. Enhorabona!

 

1- Javier Santiago
2- Cristina Vilà
3- Ricard Ferrer
4- Loli Peñalver
5- Roser Gabernet
6- Mar Molero
7- Marta Finazzi
8- Eulàlia Castellví
9- Mercè Ausió
10- Melanie Roldán