14 noves sales s’incorporen a la xarxa del Cicle Gaudí aquesta tardor

El cinema català pel territori ja arriba a 66 poblacions

Entre els mesos de setembre i octubre el Cicle Gaudí s’amplia i incorpora 14 noves sales pel territori: 6 a la província de Barcelona, 3 a la de Lleida, 2 a la de Girona i 3 a la de Tarragona. Amb aquestes incorporacions ja seran 66 les poblacions que projectaran cinema català un cop al mes de setembre a juny. Les noves poblacions són:

 

Per províncies, Barcelona compta amb un total de 35 poblacions, seguides per Tarragona amb 11 poblacions i Lleida i Girona amb 10 cadascuna. Des del 2016, any de la posada en marxa del Cicle Gaudí pel territori, el projecte no ha deixat d’expandir-se passant de les 12 sales inicials a les 66 de l’actualitat.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les quatre Diputacions Catalanes, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 66 poblacions.

Aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana amb l’objectiu de prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català.